Αυτά είναι τα 3 εύκολα tricks για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου το φθινόπωρο

Δημοσιεύθηκε 9 Οκτωβρίου, 2021

Εδώ σας έχω κορίτσια μου ! Μαζευτείτε ! Τα 3 πιο must tricks για να αναδείξεις το look σου !

Φαρδιές Ζώνες: Οι φαρδιές ζώνες, ανάλογα με το σημείο που τις βάζουμε, δίνουν περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα. Μάλιστα, τείνουν να αναδεικνύουν τα καλύτερα σημεία του εκάστοτε σωματότυπου και να "κρύβουν" άλλα. Επίσης, οι ζώνες, πλέον, θεωρούνται και ένα "must" του καθημερινού στιλ αφού οι φαρδιές εκδοχές τους με τις πολυτελείς λεπτομέρειες των μονογραμμάτων των brands προσθέτουν έξτρα πόντους κομψότητας στα σύνολα μας. Plus, φέτος στις τάσεις επιστρέφουν οι oversized ζώνες των 70s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μονόχρωμο look και... contouring: Τα μονόχρωμα outfits μπορεί να είναι άκρως κομψά και δυναμικά ταυτόχρονα, όμως, έχουν τον τρόπο τους να κολακεύουν και τη σιλουέτα. Ειδικότερα, επιλέγοντας σκούρα μονόχρωμα σύνολα, όπως μαύρο, γκρι, μπορντό και κυπαρισσί, το σώμα φαίνεται πιο λεπτό και μακρύ. Βέβαια, μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με το contouring στις αποχρώσεις των ρούχων σου.

Οι ψηλόμεσες γραμμές είναι οι καλύτεροι σου φίλοι: Είναι γεγονός, πως οι ψηλόμεσες γραμμές στα παντελόνια, τις φόρμες, τα κολάν και τις φούστες αποτελούν την ιδανική και πιο κολακευτική επιλογή για κάθε μια μας, ανεξαρτήτως σωματότυπου. Οι συγκεκριμένες γραμμές δίνουν την αίσθηση πως τα πόδια είναι πιο μακριά, αφού το ψηλόμεσο σταματάει λίγο πάνω από τον αφαλό, μικραίνοντας τον κορμό και συγχρόνως μακραίνοντας την σιλουέτα. Παράλληλα, κάνει τη μέση να φαίνεται πιο μικρή και τονίζει την καμπύλη του γυναικείου σώματος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram