Ασημίνα: Αυτή είναι η πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση της Acun Medya

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουαρίου, 2023

H Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα, έστειλε εξώδικο στην Acun Medya στο οποίο ισχυρίζεται ότι η εταιρεία παραγωγής την κρατούσε «όμηρο» μέσα σε ένα δωμάτιο μαζί με άντρα της ασφάλειας για να τη φυλάει, ενώ της έδινε και 3 ηρεμιστικά χάπια καθημερινά και η η Acun Medya με ανακοίνωσή της τόνισε ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες και η πρώην παίκτρια απάντησε μέσω της δικηγόρου της.

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Βάσια Καπερνάρου απάντησε στην ανακοίνωση της Acun Medya.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η εξώδικη απάντηση παρελήφθη χθες το μεσημέρι. Αρχικά τις αποδείξεις τις είδατε και εσείς. Είναι η μοναδική παίκτρια που έφυγε από το Survivor, το επεισόδιο προβλήθηκε 31 Ιανουαρίου και επέστρεψε στις 9 Φεβρουαρίου. Για την κυρία Δαλάκα δε μπορώ να γνωρίζω… Ουδέποτε συνάντησε τον κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα διατηρεί και βεβαιότητα η κυρία Χατζηανδρέου ότι ο κύριος Ιλιτζαλί και λόγω των τραγικών καταστάσεων που συνέβησαν στη χώρα του, δεν είναι και ενήμερος για την κατάσταση.

Δε μπορούσε να κοιμηθεί, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της. Δεν υπήρχε δικαιολογία καμία. Δεν είχε τίποτα άλλο πέρα από τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της απομάκρυνσής της. Ούτε το διαβατήριό της δεν είχε. Το εξώδικο που έχω λάβει δεν φέρει υπογραφή. Φέρει μια υπογραφή, χωρίς να αναφέρεται ποιος υπογράφει. Αυτή τη στιγμή η κυρία Χατζηανδρέου από τις 26 Δεκεμβρίου που έχει υπογράψει μια σύμβαση, δεν την έχει στα χέρια της. Και αυτό το ομολογεί και η ίδια η εταιρεία, κατόπιν εορτής».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram