Αρκετοί είδαν Top Chef και νοστάλγησαν τον Κουτσόπουλο

Δημοσιεύθηκε 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Πρώτο μπήκε στη μάχη της χρονιάς το Big Brother το οποίο, όπως και πέρσι, άνοιξε την αυλαία των φετινών reality πριν καλά-καλά προλάβουμε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι. Αυτό που το ακολούθησε για φέτος είναι το ένα εκ των δύο reality μαγειρικής που θα δούμε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, το Top Chef – o 6ος κύκλος του MasterChef θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του ’22.

Στη πρεμιέρα, στο Top Chef υπήρχε, όπως είναι λογικό, αρκετό άγχος και στρες. H κριτική επιτροπή με τους Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη είναι μία τριάδα φτασμένων και πολύπειρων σεφ χωρίς όμως ιδιαίτερη τηλεοπτική εμπειρία. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι θα χρειαστούν τον χρόνο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρχε βέβαια μία άλλη τριάδα που είχε πολύ μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία. H Μαρίνα Χρονά που είχε συμμετάσχει στο Hell’s Kitchen και φυσικά οι Δημήτρης Τσίκιλης και Τζώρτζης Παπανικολάου από προηγούμενα Master Chef.  Οι τρεις τους είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του Top Chef ακολουθώντας τον Αλέξη Παπά στη νέου τύπου καριέρα «παίκτης reality».

Εκτός βέβαια και αν το κοινό έπηξε φέτος από τα πολλά reality με αποτέλεσμα να κερδίσουν όσοι πόνταραν στη μυθοπλασία. Σύντομα θα το μάθουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram