Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Οι απίθανες αναρτήσεις του Σαββατοκύριακου

Δημοσιεύθηκε 4 Απριλίου, 2022

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό το Σαββατοκύριακο και το αφιέρωσαν εξολοκλήρου στις δίδυμες κορούλες τους, που μάλιστα τράβηξαν τις εντυπώσεις.

Η οικογένεια Τανιμανίδη, βγήκε για brunch το πρωί της Κυριακής και επισκέφθηκε τον καλό της φίλο, ηθοποιό, Μάνο Γαυρά. Ο ηθοποιός μάλιστα ανήρτησε βίντεο με στιγμιότυπα που δείχνουν την Φιλίππα και την Αριάνα στα καρότσια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς οι μικρούλες έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχουν αρχίσει να αλληλοεπιδρούν με αρκετά πράγματα γύρω τους. Τους αρέσει να αγγίζουν καινούρια αντικείμενα και να τα επεξεργάζονται, όπως κάνουν άλλωστε όλα τα μωρά της ηλικίας τους.

Για παράδειγμα, οι μεγάλοι κατάλογοι με το μενού, είναι αρκετά ενδιαφέροντες όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η μία από τις δίδυμες μάλιστα, τον κρατά στα χέρια της και δείχνει να εντυπωσιάζεται από το μεγάλο μέγεθος που έχει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram