Αργύρης Πανταζάρας: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό ποστάροντας την πρώτη κοινή φώτο τους

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2022

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι τρελά ερωτευμένος και δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση του ποστάροντας μία τρυφερή φωτογραφία από τη βόλτα τους στο κτήριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου που φαίνονται ανέμελοι και σφιχτά αγκαλιασμένοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σας θυμίσουμε ότι ένα υπέροχο ταξίδι στην Ιταλία απόλαυσε ο Αργύρης Πανταζάρας, όμως δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με νεαρή συνάδελφό του Σίσσυ Τουμάση η οποία ανέβασε φωτογραφίες από τα ίδια σημεία που επισκέφτηκε ο ηθοποιός στη Βερόνα. Οι δυο τους πέρασαν υπέροχα στη Βερόνα αλλά και σε άλλες περιοχές της γειτονικής χώρας που επισκέφτηκαν. Απαθανάτισαν όμορφα τοπία, ήπιαν καλό κρασί, γεύτηκαν μοναδικές ιταλικές γεύσεις και γνώρισαν πολλά για την κουλτούρα των ντόπιων.

Μόνο άγνωστοι βέβαια δεν είναι οι δύο ηθοποιοί αφού είχαν συνεργαστεί πέρυσι στην παράσταση «Ιt’s not Romeo and Juliet» την οποία μάλιστα σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως ήρθαν κοντά εκείνο το διάστημα και απέκτησαν μία πιο στενή σχέση.

Ο Αργύρης λοιπόν πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram