Αραιά φρύδια: Έτσι θα τα γεμίσεις σε 2᾽

Δημοσιεύθηκε 1 Σεπτεμβρίου, 2021

Το κεφάλαιο «φρύδια», για κάποια κορίτσια είναι μελανό και για άλλα, βαμμένο μόνιμα με brow tattoo. Το σημερινό άρθρο για τα αραιά φρύδια λοιπόν, ξεκάθαρα δεν αναφέρεται στα κορίτσια της δεύτερης ομάδας.

Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσένα girl που παιδεύεσαι με τα φρύδια σου, καθώς η φύση δεν σου χάρισε τα πυκνά τόξα της Cara Delevingne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βήμα #1 Χτένισμα

Τα χτενίζεις προς τα επάνω για να ξέρεις με τι έχεις να δουλέψεις. Που να γεμίσεις, που να επιμείνεις κλπ.

Βήμα #2 Το γέμισμα

Κάνες απαλές κινήσεις ζωγραφίζοντας τριχάκια στα σημεία που… δεν έχουν τριχάκια. Δεν το παρακάνεις, σταματάς για να δεις το αποτέλεσμα και συνεχίζεις. Και φυσικά, κρατάς κάθετα το μολύβι.

Βήμα #3 Το φινίρισμα

Με την μάσκαρα φρυδιών, χτενίζεις ξανά για να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου, να τους δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα και γεμάτο εφέ.

Είναι τόσο απλό, παίρνει μόλις 2 λεπτά (ή και λιγότερο) και μπορώ να πω ότι, το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που μπορείς απλά να προσθέσεις λίγο ρουζ στα μάγουλα και ένα κραγιόν και απλά να φύγεις. Ίσως τρέχοντας… Πριν φύγεις όμως, τρέξε στην παρακάτω gallery για να δεις τα αγαπημένα μας brow products!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram