Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο MasterChef και τώρα στη Φάρμα

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2021

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να κρατά τη θέση του παρουσιαστή στη Φάρμα, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Μια από αυτές θα είναι και η προσθήκη ενός γνωστού έλληνα ηθοποιού.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τον Στέργιο Νενέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει άλλη στροφή στην καριέρα του, έχοντας πλέον επιτελικό ρόλο πίσω από τις κάμερες σε projects όπως το MasterChef και η Φάρμα.

Όντας ένας εκ των δύο αρχισυντακτών του MasterChef αυτό το διάστημα, ένα ποσοστό της επιτυχίας του διαγωνισμού μαγειρικής οφείλεται και σε αυτόν.

Από φέτος όμως ο Στέργιος Νενές αλλάζει τηλεοπτικό «λιμάνι» και θα βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι.

Η Φάρμα 2 έρχεται τη καινούργια σεζόν και νέος της αρχισυντάκτης θα είναι ο Στέργιος Νενές. Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να κρατά τη θέση του παρουσιαστή αλλά θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Μια από αυτές θα είναι και η προσθήκη του ηθοποιού.

Θυμίζουμε ότι η Φάρμα, αν και είχε δυνατό ανταγωνισμό, διατήρησε καλά ποσοστά στην τηλεθέαση καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής της. Φέτος προορίζεται εκ νέου για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram