Αποχώρησε από την Ελένη Μενεγάκη τελευταία στιγμή

Δημοσιεύθηκε 4 Σεπτεμβρίου, 2023

Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμέναμε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αποχώρησε από το Mega και ανακοίνωσε την μεταγραφή της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την Ιουλία Βελισσαράτου, η οποία έβγαινε στην εκπομπή της Ελένης και όχι μόνο, όπως και της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και στο δελτίο ειδήσεων και μας ενημέρωνε σχετικά με τα θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο.

Η Ιουλία Βελισσαράτου ανακοίνωσε με μία φωτογραφία την μεταγραφή της στο Open από την αίθουσα σύνταξης και πόζαρε με τη νέα παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του σταθμού, Εύα Αντωνοπούλου.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει σε λίγες μέρες με τη μεσημεριανή της εκπομπή στο Mega για τη νέα σεζόν!

Η παρουσιάστρια θα πει στους τηλεθεατές την πρώτη καλησπέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ του καναλιού εδώ και μέρες.

Και μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά για την εκπομπή της, τελικά δεν αλλάζει ώρα προβολής και θα ξεκινά όπως και την περσινή σεζόν στις 13:30.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει ανανεωμένη με παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες της που μαζί θα ξεφυλλίσουν την καθημερινότητά σου

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram