Αποκάλυψη για Βαλαβάνη – Βασάλο: «Έχουν χωρίσει τους δρόμους τους»

Δημοσιεύθηκε 1 Δεκεμβρίου, 2022

Εδώ και αρκετούς μήνες φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, ωστόσο, είχε διαψεύσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, όταν είχε ερωτηθεί δημόσια on camera.

Παρ’όλα αυτά, τους τελευταίους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν σταματήσει τις κοινές αναρτήσεις στα social media, οι οποίες στο παρελθόν ήταν πολλές, ενώ επιλέγουν να κάνουν και χωριστές διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, αναφέροντας πως η ζωή τους έχει πάρει χωριστούς δρόμους, όμως εξακολουθούν να μένουν στο ίδιο σπίτι. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως οι δυο τους δεν είναι τσακωμένοι κι όλοι ελπίζουν πως σύντομα θα είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι, όπως τόσα χρόνια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram