Απειλείται το Netflix από την Disney;

Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου, 2021

Το Netflix έχει γίνει το όνομα που συζητιέται ανάμεσα σε κάθε παρέα. Ανεξάρτητα από γούστα και ηλικία. Είναι η κινηματογραφική βιβλιοθήκη.

Για να μη μιλήσουμε για την περίοδο της καραντίνας που το Netflix έπαιζε non-stop σε μία προσπάθεια να γεμίσουν διασκεδαστικά και παραγωγικά οι ώρες του εγκλεισμού και είδε τρομαχτική άνοδο στην προτίμηση των χρηστών. Αναμενόμενα, η επιτυχία του δημιούργησε ακόμα πιο πρόσφορο έδαφος ώστε κι άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες να έρθουν στο προσκήνιο, όπως αυτή της Disney.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την Disney έχουμε μεγαλώσει. Και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Οι παραγωγές που έχει παραδώσει στο κοινό, είτε αυτές των κινουμένων σχεδίων είτε αυτές της θυγατρικής της, Marvel, με όλο το σύμπαν υπερηρώων που έχουν αναδείξει, ανήκουν πλέον στις all-time favorite επιλογές. Οι δε ταινίες έχουν προκαλέσει τη δημιουργία των αντίστοιχων σειρών στο Disney+. Και εδώ είναι το θέμα…

Η Disney κατά πάσα πιθανότητα θα κοντράρει στο κομμάτι του streaming το Netflix, το οποίο, μάλιστα, ξεπέρασε στις επενδύσεις κατά 13 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά στους συνδρομητές, το Disney+ -που δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλες τις χώρες- έχει 118 εκατομμύρια σε σχέση με τα 214 εκατομμύρια του Netflix.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram