Αν χωρίσεις με ένα από αυτά τα ζώδια, δε θα σου αφήσουν μαντήλι να κλάψεις

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτωβρίου, 2023

Και δεν θα σε λυπηθούν καν. Το αντίθετο. Θα φροντίσουν να σε αφήσουν χωρίς μία. Θα διεκδικήσουν τα πάντα! Τα παρακάτω ζώδια πραγματικά θα σε κάνουν να μετανιώσεις που τόλμησες να τα χωρίσεις, καθώς θα φροντίσουν να σε ξεπενταριάσουν. Ίσως είναι ένα είδος εκδίκησης, ίσως πάλι και να θεωρούν ότι όσο ήσασταν μαζί, σου έδωσαν τα πάντα και τώρα καλείσαι να τα ξεπληρώσεις με το αζημίωτο... Να το ξέρεις, ούτε μαντήλι να κλάψεις δε θα σου αφήσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο βασιλιάς της εκδίκησης! Αν δεν πάρει το αίμα του πίσω, δε θα ηρεμήσει. Εάν δεν σε δει στα πατώματα, να σέρνεσαι και να παρακαλάς ή να εύχεσαι να μην τον είχες γνωρίσει ποτέ, για εκείνον η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο Σκορπιός δεν στοχεύει μόνο στην τσέπη σου. Θέλει και την ψυχή σου. Θα σε καταστρέψει με όποιο τρόπο μπορεί. Θα σε σέρνει στα δικαστήρια για χρόνια, αν χρειαστεί μέχρι να στα πάρει όλα και να μην σου αφήσει ούτε καρέκλα για να κάθεσαι. Σιγά μην συνέχιζες την ζωή σου με άλλη αγάπη να χαίρεσαι όσα είχατε αποκτήσει μαζί. Ξέχνα το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρος και υλικά αγαθά πάνε μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη διεκδικήσει όλα όσα θεωρεί ότι του ανήκουν. Για εκείνον είναι η ασφάλειά του και τα δεδομένα του. Ο Ταύρος, για να νιώθει καλά, θα πρέπει να ξέρει ότι έχει τακτοποιημένα τα οικονομικά του. Έτσι και τον χωρίσεις, φυσικά και θα διεκδικήσει από εσένα μέχρι και το τελευταίο ευρώ και θα σε πάει και δικαστικά, αν χρειαστεί για να σου πάρει όσα περισσότερα γίνεται. Δεν είναι θέμα εκδίκησης για εκείνον, είναι θέμα αποκατάστασης. Δεν τον νοιάζει να πάρει το αίμα του πίσω, όπως ο Σκορπιός, θεωρεί απλά ότι του αξίζουν για όσο καιρό ξόδεψε μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην τον βλέπεις γλυκούλη, ευαίσθητο, τρυφερό και ρομαντικό. Έτσι και τον πληγώσεις θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δεν σου πάει το μυαλό ότι μπορεί να είναι εκδικητικός. Ωστόσο, αν τον χωρίσεις και τον πληγώσεις, ο Καρκίνος μιμείται τον Σκορπιό και θα σε κυνηγήσει όσο μπορεί για να σου πάρει όλα όσα έχεις. Δεν θα σε αφήσει να καλοπερνάς με λεφτά που θεωρεί ότι ανήκουν και σε εκείνον. Οπότε ετοιμάσου για άγρια μάχη, αν χωρίσεις από το ζώδιο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος υπολογίζει τα πάντα! Δεν γίνεται λοιπόν να μην υπολογίζει και τα οικονομικά. Ανήκει στα ζώδια που ό,τι δικαιούνται, το διεκδικούν. Δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και να σου χαριστεί οικονομικά. Έτσι και χωρίσετε, θα δώσεις μια μεγάλη μάχη για το μοίρασμα της όποιας περιουσίας υπάρχει. Είναι σκληροί διαπραγματευτές και δεν κάνουν χάρες. Δεν τους νοιάζει να φανούν υπεράνω. Οπότε θα σου ζητήσει ακόμα και το ένα ευρώ που μπορεί να έχεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram