Αντηλιακά με χρώμα: 6 τέλειες επιλογές για προστασία και κάλυψη

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουνίου, 2022

Καλοκαίρι, καύσωνας, ιδρώτας, μακιγιάζ, αντηλιακό. Κι όσο ελαφρύ foundation κι αν επιλέξεις -τελικά- ο εφιάλτης είναι πάντα εκεί: Αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου πιο «βαριά» από ποτέ. Iδιαίτερα δε αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ξέρεις ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάω ακριβώς. Κάπου εδώ, τα αντηλιακά με χρώμα aνται κυ-ρι-ο-λε-κτι-κά να μας σώσουν.

Παρέχουν υψηλή προστασία  ευρέος φάσματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενυδατώνουν, έχουν χρώμα και δίνουν στο πρόσωπό σου μια ομοιόμορφη κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις σταγόνα από το founbdation σου. Στην ουσία, αντί για το foundation χρησιμοποιείς αυτά, ως το τελευταίο step της ρουτίνας σου, δημιουργώντας την τέλεια βάση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου. Τα περισσότερα αντηλιακά με χρώμα έχουν λεπτόρρευστη υφή και απλώνονται πανεύκολα στην επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Extra Tip: Μην ξεχνάς να τα εφαρμόζεις πριν την έκθεσή σου στον ήλιο, αλλά και να τα ανανεώνεις συχνά μέσα στη μέρα, ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Παρακάτω θα βρεις 6 αγαπημένα αντηλιακά με χρώμα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram