Αντζελίνα Τζολί: Ένα βήμα πιο κοντά στην κηδεμονία των παιδιών της

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2021

Ο δικαστής που είχε αναλάβει την υπόθεση απομακρύνθηκε, αφού αποκαλύφθηκε πως συνεργαζόταν μυστικά με το δικηγορικό γραφείο του Μπραντ Πιτ

To αίτημα της Αντζελίνα Τζολί για απομάκρυνση του δικαστή, που χειρίζεται την υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ έγινε δεκτό.

Όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, ο εν λόγω δικαστής στο παρελθόν είχε «εξυπηρετήσει» ξανά τον Μπραντ Πιτ σε μία υπόθεση και τώρα «συνεργάζεται» μαζί του για να του εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Είχε επίσης, αναφέρει πως η στάση του δεν μπορεί να είναι αντικειμενική και ζήτησε να απομακρυνθεί από την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και πριν λίγο καιρό, το αίτημα της απορρίφθηκε, υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ορίστηκε επιτροπή τριών δικαστών, η οποία τελικά απομάκρυνε τον Τζον Άουντερκιρκ καθώς «παραβίασε τις ηθικές του υποχρεώσεις». Συγκεκριμένα, η απόφασή τους αναφέρει πως «ο δικαστής απέκρυψε τις επαγγελματικές σχέσεις του με το δικηγορικό γραφείο, που εκπροσωπεί τον Μπραντ Πιτ, άρα η απόφασή του κρίνεται μεροληπτική».

Επομένως, η προηγούμενη απόφαση του δικαστή να επιτρέπει στον ηθοποιό να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, ακυρώνεται. Φυσικά, ο ίδιος θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα βλάψει τα παιδιά, όμως η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται αμετάπειστη.

Πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ ανέφερε στο People σχετικά με τη νέα τροπή, που πήρε η υπόθεση της κηδεμονίας:«Ο Μπραντ πιστεύει ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, που επιβεβαιώνουν ότι η παρούσα κατάσταση δεν ευνοεί τα παιδιά. Πηγαίνει τα πράγματα πίσω για όλους».

Οι δικηγόροι της Αντζελίνα Τζολί βέβαια, δείχνουν να έχουν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν στο Associated Press:«Ο δικαστής στέρησε από την Αντζελίνα Τζολί το δικαίωμα μίας δίκαιης δίκης, αποκλείοντας τα αποδεικτικά στοιχεία της σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών και καθιστώντας τα ως ακατάλληλα. Αυτά τα στοιχεία θα είχαν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση».


Να σημειωθεί πως ο Μάντοξ δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στην υπόθεση, καθώς έχει κλείσει τα 18.

jolie_kids

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram