Αντετοκούνμπο: Κυκλοφόρησαν τα νέα Nike Zoom Freak 3 και έκαναν και ντεμπούτο!

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουλίου, 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε την τρίτη επίσημη σειρά για παπούτσια, τα νέα Nikw Zoom Freak 3, παρουσιάστηκαν και έκαναν και ντεμπούτο στο πόδι του Πι Τζέι Τάκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αντετοκούνμπο: Κυκλοφόρησαν τα νέα Nike Zoom Freak 3 και έκαναν και ντεμπούτο! (pics)

Τα περίμεναν όλοι οι λάτρεις των συλλογών και πλέον είναι γεγονός. Η τρίτη επίσημη σειρά παπουτσιών του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι γεγονός. Τα Nike Zoom Freak 3 παρουσιάστηκαν και έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας σταρ έχει βάλει πάνω τους όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να έχουν τα παπούτσια του, αλλά το σχέδιο πάει ένα βήμα παραπάνω. Ένα εντυπωσιακό κάλυμμα πάνω από τα κορδόνια κάνει την διαφορά, ενώ τα χρώματα και ο σχεδιασμός είναι σε άλλο επίπεδο.

Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν με γνώμονα το πόσο κυριαρχικός είναι ο Γιάννης στο παρκέ, ενώ βοηθούν στο Euro Step, το οποίο είναι και η χαρακτηριστική κίνηση του Έλληνα παίκτη. Έχει προσεχθεί ιδιαίτερα να προστατεύεται το πόδι στις πολλές μεταβολές, αφού ο Αντετοκούνμπο δουλεύει τα πόδια του σαν να έχει γκάζι και φρένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram