Αντάμωμα φίλων μοτοσυκλέτας στις Ροβιές Ευβοίας για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών

Δημοσιεύθηκε 2 Σεπτεμβρίου, 2021

Μια πολύ ωραία κίνηση και διοργάνωση οργάνωσε ο σύλλογος μοτοσικλετιστών, όπου θα πραγματοποιήσουν 3ήμερη εκδρομή στις Ροβιές Εύβοιας για την στήριξη και την ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους

Η ανακοίνωση τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας διοργανώνει την 1,2 και 3 Οκτωβρίου στις Ροβιές της Εύβοιας μια τριήμερη εκδήλωση για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές.

Με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας θα περάσουμε ένα τριήμερο στα χωριά της βόρειας Εύβοιας δίνοντας παράλληλα με την παρουσία μας το μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε τα μέρη που έχουμε περάσει όμορφες στιγμές με φίλους και ότι είμαστε εδώ και στα δύσκολα.

Μαζί μας το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου θα είναι καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να μας συντροφέψουν και να βοηθήσουν τον σκοπό μας.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 21:30 θα είναι μαζί μας τα Kadinelia.
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 21:30 οι Seven Eleven και η Άννα Σαράντη.

Η εκδήλωση θα γίνει τηρώντας τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες σχετικά με τον Covid 19 για να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμώσουμε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram