Ανδριώτου: Απαντά για το βίντεο στο Tik Tok για τους φίλους – φίδια! 

Δημοσιεύθηκε 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τις φήμες του χωρισμού της από τον Σπύρο Μαρτίκα και αναφέρθηκε και στο παρόμοιο βίντεο στο Tik Tok με τους φίλους – φίδια που ανέβασε και η Ιωάννα Τούνη.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας διέψευσαν τις φήμες πως χώρισαν και εξήγησαν τον λόγο που κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε με τον Σπύρο. Είχα πάει για δύο εβδομάδες να δω την οικογένειά μου. Στο πρώτο μας ραντεβού με τον Σπύρο πήγα μαζί με τους γονείς μου» είπε η πρώην παίκτρια του survivor.

Η Βρισηίδα είπε πως δεν ξέρει αν θα παντρευτούν σύντομα αλλά τόνισε ότι είναι 26 χρονών και θέλει να κάνει τη ζωή της με τον Σπύρο.

«Ανάμεσα στο δίλημμα της κλειστοφοβίας και εξόδου με την Ευρυδίκη, θα επέλεγα το δεύτερο», σχολίασε η Βρισηίδα.

Τέλος ανέφερε η Βρισήδα: «Δε γνωρίζω τι μου λες. Εγώ έκανα ένα Tik Tok trend απλά επειδή ήταν trend εκείνη την περίοδο. Κι εγώ το είδα από κάπου αλλού, κάποιες άλλες το κάνανε πρώτες, κάποιες άλλες το κάνανε μετά από μένα. Ποιος έκανε πρώτος τι, φαίνεται στις ημερομηνίες κάτω από τα βίντεο»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram