Ανατροπή με το Survivor 5, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα: Μόλις ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύθηκε 26 Δεκεμβρίου, 2021

1 μέρα έμεινε μόνο για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 και μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για τις μέρες και ώρες που θα προβάλλεται.

Ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως το Survivor 5 θα παίζει συνολικά 5 μέρες την εβδομάδα, το πλάνο αυτό άλλαξε και έτσι θα το βλέπουμε μόνο 4, όπως και πέρυσι. Άλλωστε τα επεισόδια δεν είναι και φθηνά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο έχοντας αναχωρήσει με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας στις αρχές της εβδομάδας.

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες. Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ!

Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν! Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δε θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές!

Όσο για τις αποχωρήσεις… κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα βλέπουμε μία κάθε εβδομάδα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram