Αλεξάνδρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του μετά τον θάνατο της μητέρας της αγαπημένης του

Δημοσιεύθηκε 19 Απριλίου, 2022

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρίσκεται ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer «έχασε» τη μητέρα της το πρωί της Μεγάλης Τρίτης και βιώνει δύσκολες στιγμές.

Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, super Κατερίνα λέγοντας: «Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της. Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από την εκπομπή και βρίσκεται κοντά στη σύντροφό του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας στο Instagram. Ο Δημήτρης ανέβασε ένα σκίτσο με ανθρώπινη μορφή και σχολίασε: «η ζεστασιά της ψυχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram