Αλεξάνδρου: «Η Χρηστίδου είναι άφαντη, δεν απαντά στα μηνύματα. Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή…»

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2023

O Δημήτρης Αλεξάνδρου αυτή τη σεζόν θα συνεργαστεί με την Κατερίνα Ζαρίφη στο Open Tv και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό ΣουΣού και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αναφέρθηκε και στη βάφτιση του γιου του, που πήρε το όνομα, Πάρης.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι, πως πάει το κομμάτι της συζήτησης.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: « Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι…

Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, (Χαμογέλα και πάλι στο Mega) δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε»!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε: «Με ενόχλησε που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου και δεν σεβάστηκαν την επιθυμία μας»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram