Αλεξάνδρα Παναγιώταρου : Τι Απαντάει για τη σχέση της με τον SNIK.

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2021

Το σεξυ κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, μόλις βγήκε από το τηλεπαιχνίδι "Φάρμα" φιλοξενήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! και μιλάει για τον λόγο τον οποίο χώρισε από τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο ενώ δίνει τις δικές της απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Snik. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που σε θέλουν ζευγάρι με τον Snik και αφήνουν να εννοηθεί ότι είσαι ο λόγος που χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσά μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό αν με δουν με κάποιο άντρα μπορεί να μου το χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στις συχνές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση!

“Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι” είπε  μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στο ΟΚ!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram