Αλέξης Παππάς – Kατερίνα Καινούργιου: Έλυσαν τις διαφορές τους on camera

Δημοσιεύθηκε 8 Οκτωβρίου, 2021

Στη βίλα του Bachelor βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία κάθισε απέναντι από τον Αλέξη Παππά. Η παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εργένης του The Bachelor με αφορμή τα όσα αρνητικά σχόλια είχε κάνει η παρουσιάστρια για εκείνον την περσινή σεζόν, έλυσαν τις διαφορές τους On camera.

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα. Όλα όσα είπες τα κράτησα, με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκα συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου», της είπε ο Αλέξης Παππάς με την παρουσιάστρια να εξηγεί : «Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την πρόταση για τη συμμετοχή του στο Bachelor o Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Το σκέφτηκα αρκετά. Είχε γίνει ήδη μια συζήτηση την προηγούμενη χρονιά με την παραγωή. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα, θέλω να γεμίζω εμπειρίες».

Για το Survivor και τον χαρακτήρα που έβγαλε προς τα έξω είπε : «Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram