Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μουρούτσου: ''Σ’ αγαπώ αδερφέ μου''

Δημοσιεύθηκε 14 Οκτωβρίου, 2022

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Μιχάλη Μουρούτσου για τον αργυρό Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή στα 42 του χρόνια νικημένος από μια σπάνια μορφής καρκίνου.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες , χαρούμενες , δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα.Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σαγαπω αδερφέ μου.»

Να σας θυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στην τελευταία του, συγκλονιστική ανάρτηση, μετέφερε τον αγώνα που έδωσε για δύο χρόνια με ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram