Αιμιλιάνο: Κανένας σχεδιαστής μόδας δεν πληρώνει πάνω από 2.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Το μοντέλο που είχε ξεχωρίσει στον προηγούμενο, μεικτό κύκλο του GNTM, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό» του Αντ1 με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα της νέας σεζόν και τα σχόλια ενός παίκτη που είχε αποκλειστεί πέρυσι, καθώς οι κριτές είχαν προτιμήσει τον Αιμιλιάνο αντ' αυτού.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του νέου παίκτη που φέτος έγινε δεκτός υποστηρίζοντας on camera πως «είναι καλύτερος από τον Αιμιλιάνο», ο κ. Μάρκου απέφυγε την αντιπαράθεση και εστίασε περισσότερο στις απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο που χρειάζεται ώστε να κάνει ένα μοντέλο διεθνή καριέρα, χωρίς να αποφύγει την ερώτηση για το κομμάτι των αμοιβών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ στο βίντεο wall έπαιζαν εικόνες από την συμμετοχή του στο σόου Dolce & Gabbana Alta Sartoria στη Βενετία, ο Αιμιλιάνο τόνισε πως οι αμοιβές των μοντέλων για τέτοιες παρουσιάσεις είναι μεν τετραψήφιες αλλά δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 2.000 ευρώ. 

Ωστόσο, τα λοιπά έξοδα όπως διαμονή και εισιτήρια είναι φυσικά πληρωμένα και αυτό είναι οπωσδήποτε στα θετικά τέτοιων συνεργασιών. Πολύ περισσότερα χρήματα δίνονται μόνο όταν ένα μοντέλο αναλαμβάνει να γίνει το πρόσωπο μίας καμπάνιας για κάποιο προϊόν - όπως η προώθηση ενός αρώματος. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram