Αδάμου: Η μεγάλη ομοιότητα της κόρης της με τον Μιχάλη και το σπάνιο χρώμα των ματιών της

Δημοσιεύθηκε 14 Οκτωβρίου, 2021

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη μητρότητα και τις υπέροχες αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της Ανατολή. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και την επιλογή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και το νέο τους επιχειρηματικό βήμα.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στο "αέρα" της εκπομπής πως βλέποντας την φωτογραφία της κόρης της, μοιάζει απίστευτα, είναι ίδια, όπως είπε, ο Μιχάλης Κουινέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κόρη τους είναι ίδια ο Μιχάλης. Τέτοια ομοιότητα... Μπράβο ρε Μιχάλη. Να σας ζήσει ρε παιδιά», είπε ο Γρηγόρης με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει το σπάνιο χρώμα των ματιών που έχει η κόρη της.

Η Ήβη παράλληλα αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη μέρα που την άφησε στο νηπιαγωγείο.

«Ένιωθα ανήσυχη, λίγες μέρες πριν και συγκίνηση. Όταν την άφησα, έφυγε και δεν γύρισε καν να με κοιτάξει. Δεν την ένοιαξε τίποτα, κυρία, μπήκε μέσα. Είχα άγχος και ήμουν εκεί γύρω αλλά ποτέ και καμία μέρα δεν με πήραν τηλέφωνο», είπε μεταξύ άλλων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram