Αγγελική-Spoiler : Το τέλος των ηρώων

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουνίου, 2021

Η Αγγελική µπήκε στη ζωή των Αργυρών για να τους καταστρέψει και να τους εκδικηθεί. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο αγώνας της πρόκειται να δικαιωθεί και έτσι θα καταφέρει επιτέλους να αφήσει για πάντα στο παρελθόν όσα την πονάνε και της φέρνουν ξανά και ξανά στη µνήµη τις εφιαλτικές στιγµές που έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η Αγγελικής ψάχνει να βρει που είναι θαμμένος ο πατέρας της

Κι ενώ είναι έτοιµη να φύγει για πάντα από το κτήµα µε τον Στέφανο και τη Δανάη, επιβεβαιώνει πως ο Δηµήτρης σκότωσε τον πατέρα της και τον έθαψε στο κτήµα. Έκτοτε η δίψα της για να τους εκδικηθεί και να δικαιώσει τη µνήµη του πατέρα της µεγαλώνει και δεν θα ηρεµήσει εάν δεν κλείσει την Αθηνά και τον Δηµήτρη στη φυλακή. Η ίδια µαζί µε τον Μιχάλη και τον Αποστόλη αρχίζουν να ψάχνουν σε όλο το κτήµα για να βρουν ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στο σηµείο που είναι θαµµένος ο πατέρας της. Τις επόµενες µέρες, η Αγγελική σκάβει µανιωδώς για να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δηµήτρης, είναι θαµµένος ο πατέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά αντιλαµβάνεται πως το τέλος είναι κοντά

Ωστόσο, είναι η µέρα που θα γίνει ο γάµος της Κατερίνας και του Δηµήτρη και ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να µην κινήσει υποψίες µε την απουσία της µια τόσο σηµαντική µέρα για την οικογένεια Αργυρού. Παράλληλα, κάποιοι εργάτες βρίσκουν τυχαία ένα ανθρώπινο οστό και η Αθηνά τρέµει, καθώς αντιλαµβάνεται πως το τέλος είναι κοντά. Οι ώρες περνούν και η ίδια δεν σταµατάει να ανησυχεί για το οστό που ανακάλυψαν οι εργάτες. Ζητάει από τον Δηµήτρη να µιλήσουν προκειµένου να βρουν τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά εκείνος την αγνοεί και ετοιµάζεται για τον γάµο. ∆εν µπορεί να φανταστεί, όµως, πως ο κίνδυνος παραµονεύει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram