Έχετε δει την κόρη του Στέλιου Ρόκκου, Δέσποινα; Είναι μία κούκλα!

Δημοσιεύθηκε 27 Αυγούστου, 2022

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για όλα του τα παιδιά, ανάμεσά τους βέβαια και για η κόρη του Δέσποινα

Η νεαρή δεσποινίδα Ρόκκου η οποία είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου στο οποίο σπούδασε πολιτικές επιστήμες, έχει κάνει πολλές φορές την οικογένειά της και ειδικότερα τον πατέρα της περήφανους καθώς εκτός από το γεγονός ότι έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τις σπουδές της, έχει καταφέρει και να ξεχωρίζει στις αθλητικές της επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ρόκκου είναι και αθλήτρια του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ και λατρεύει τον αθλητισμό.

Μάλιστα, συχνά συμμετέχει σε μεγάλες η μικρότερες αθλητικές διοργανώσεις καταφέρνοντας να κερδίσει μετάλλια καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα συγκεκριμένα αθλήματα.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, μπορεί να μη μοιάζει πολύ με τον γοητευτικό μπαμπά της, όμως διαθέτει πολύ γυμνασμένο σώμα και είναι μία κούκλα.

Τα καλοκαίρια της, της αρέσει να περνάει μέρος των διακοπών της στον τόπο καταγωγής του πατέρα της και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος επισκέφτηκε το νησί για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον Στέλιο Ρόκκο.

Μαζί μάλιστα πόζαραν σε μία υπέροχη βραδινή φωτογραφία στην αμμουδιά, αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, γεγονός που αποδεικνύει την υπέροχη και πολύ τρυφερή σχέση που έχουν πατέρας και κόρη. Δεν λένε άλλωστε ότι ο μπαμπάς είναι ο ήρωας και ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή μιας κόρης;

Να θυμίσουμε ότι ο Στέλιος Ρόκκος έχει τέσσερα παιδιά, δύο γιους, τον Ανδρέα και τον Δημήτρη και δύο κόρες, τη Δέσποινα και τη Μέλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram