Έχεις μικρό μπαλκόνι; Δες μερικές ιδέες διακόσμησης!

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουλίου, 2021

Σίγουρα το να έχεις έναν μεγάλο κήπο ή μια βεράντα είναι ωραίο, παρόλα αυτά ακόμα και ένα μικρό μπαλκόνι, ανδιαμορφωθεί κατάλληλα, μπορεί να γίνει το σημείο που θα απολαμβάνεις να περνάς όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σου. 

Όσο μικρό κι αν είναι το μπαλκόνι σου λοιπόν, με την κατάλληλη διαρρύθμιση μπορεί να γίνει ένας μικρός παράδεισος όπου θα περνάς ατέλειωτες ώρες τους καλοκαιρινούς μήνες. Αξιοποίησε το μπαλκόνι σου με έξυπνες ιδέες διακόσμησης και πρακτικές λύσεις για να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο τους χώρους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικά μόνο έπιπλα και μια λιτή διακόσμηση, αρκούν για να μετατρέψουν και το πιο μικρό μπαλκόνι σε ένα χαλαρό και άνετο χώρο. Χρησιμοποίησε μαξιλάρια, φανάρια, ριχτάρια, πολλά φυτά, ακόμα και μια κρεμαστή κούνια ή αιώρα και όλα είναι έτοιμα!

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη μπει στο mood να ασχοληθείς με την εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις που σου έχω ετοιμάσει!

Γράφει η Κυριακή Μπατζαλή

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram