Έτσι θα καταλάβεις εάν ο αγαπημένος σου λέει ψέματα

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουλίου, 2021

Είναι σίγουρο πως σε κανέναν μας δεν θα άρεσε να του λένε ψέματα, πόσο μάλλον όταν τα ψέματα στα λέει ο αγαπημένος σου..

Πάμε να δούμε μερικά σημάδια που θα τον προδώσουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Κρατάει στάση άμυνας

Αν διαπιστώσεις ότι κάνει μεγάλες παύσεις όταν απαντά στις ερωτήσεις σου, γίνεται υπερβολικά νευρικός και αμυντικός ή δεν μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια, πρέπει να υποπτευθείς ότι μπορεί να μην σου λέει την αλήθεια.

2) Επαναλαμβάνει τα λόγια του

Οι άνδρες τείνουν να λένε την αλήθεια μόνο μία φορά σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν σε μια εξήγησή του αρχίσει να επαναλαμβάνεται τότε ίσως και να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

3) Σε κατηγορεί για τα πάντα

Το τελευταίο διάστημα διακρίνεις ότι σε κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει; Aυτό είναι μια ύποπτη ένδειξη που πρέπει να ερευνήσεις περαιτέρω.

4) Το ένστικτό σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά

Οι γυναίκες έχουμε διαίσθηση που τις περισσότερες φορές δεν κάνει λάθος. Αν λοιπόν αρχίσεις να νιώθεις ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι ευθύς απέναντί σου, είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο.

5) Δεν δυσκολεύεται να πει ψέματα

Αν διαπιστώσεις ότι δεν του είναι καθόλου δύσκολο να πει δικαιολογίες και ψέματα στη δουλειά, στους φίλους και τους συγγενείς του τότε ίσως να κάνει το ίδιο και σε εσένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram