Έτσι θα καλύψεις και θα καταπολεμήσεις ένα σπυράκι ταυτόχρονα

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2022

Τα σπυράκια δεν κάνουν διακρίσεις. Εμφανίζονται στο πρόσωπό μας ανεξάρτητα με την ηλικία μας, σε ακατάλληλες στιγμές, και γενικά τα μισούμε. Όσο και αν προσέχουμε, εκείνα επιμένουν –μερικές φορές- να εμφανίζονται και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τα καταπολεμήσουμε και να τα καλύψουμε προσωρινά, ώσπου να απαλλαγούμε από την παρουσία τους. Αυτό δημιουργεί προβλήματα όμως…

Το μακιγιάζ, μπορεί να τα καλύπτει προσωρινά αλλά παρατείνει τον χρόνο παραμονής τους στο πρόσωπό μας. Υπάρχει όμως λύση για να τα καλύψουμε και να τα καταπολεμήσουμε ταυτόχρονα, και είναι ό, τι πιο απλό και αποτελεσματικό θα κάνεις ever! Τι θα χρειαστείς; Ένα μπουκαλάκι με Tea Tree Oil!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έλαιο τεϊόδεντρου aka Tea Tree Oil είναι πανίσχυρο όπλο ενάντια στις ατέλειες και στα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί βασικό συστατικό των αγαπημένων μας προϊόντων περιποίησης για ακνεϊκά δέρματα. Αυτό το έλαιο λοιπόν μπορεί να σε βοηθήσει αν βάζεις μία σταγόνα επάνω στα ατέλειές σου πριν από οποιοδήποτε προϊόν κάλυψης. Το αγαπημένο μας είναι το κλασικό Tea Tree Oil του The Body Shop που μάλιστα, δεν αφήνει κατάλοιπα και έτσι το κονσίλερ εφάπτεται τέλεια στο δέρμα.

Το Tea Tree λοιπόν, δημιουργεί ένα φιλμ πάνω από τα σπυράκια και καταπολεμά τα βακτήρια και έτσι το κονσίλερ απλά καλύπτει χωρίς να διαταράσσει το δέρμα ούτε να το επιβαρύνει. Αν μάλιστα επιλέξεις και ένα κονσίλερ με σαλυκιλικό οξύ όπως το Murad, Acne Treatment Concealer τότε ακόμα καλύτερα!

Το σαλυκιλικό οξύ επίσης μάχεται ενάντια στις ατέλειες, και έτσι θα έχεις κάλυψη και θεραπεία μαζί με προστασία. Τι άλλο να ζητήσεις! Δοκίμασέ το και θα δεις τεράστια διαφορά στο δέρμα σου!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram