Έτσι θα βλέπεις videos στο Youtube βάσει των προτιμήσεών σου

Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου, 2022

Το Youtube είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως και μετρά δισεκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως το YouTube παρέχει πολύ λεπτομερή έλεγχο του ιστορικού παρακολούθησης.

Το YouTube είναι η ιδανικότερη πλατφόρμα για να ανεβάζουμε περιεχόμενο και να παρακολουθούμε με τις ώρες όλα τα βίντεο του κόσμου. Πέρα ​​από το ανέβασμα και την προβολή των βίντεο, υπάρχουν και διάφορα κόλπα που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμπειρία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αλγόριθμος YouTube χρησιμοποιεί το ιστορικό παρακολούθησης για να δημιουργήσει τα προτεινόμενα βίντεο που σου εμφανίζει αργότερα στην Αρχική σελίδα του YouTube. Επομένως, όσο περισσότερο ελέγχεις το ιστορικό παρακολούθησης, τόσο καλύτερα συντονισμένη θα είναι η αρχική οθόνη του YouTube σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σου.

Κάνε κλικ στο κουμπί Ιστορικό στην πλαϊνή γραμμή του YouTube. Οι οδηγίες αφορούν για την περιήγηση μέσω Chrome. Αυτή η δυνατότητα είναι κρυφή όταν παρακολουθείς YouTube με το πρόγραμμα περιήγησης του επιτραπέζιου υπολογιστή σου (Chrome ή Safari) σε Mac. Παραδόξως, το ίδιο χαρακτηριστικό δεν είναι κρυφό και είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο σε Windows όσο και σε κινητές συσκευές. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram