Έτσι θα αφαιρέσετε το make up σας από τα ρούχα

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουνίου, 2021

Η αφαίρεση του makeup δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί πολλές φορές δεν αφαιρούνται ούτε με το τρίψιμο, ούτε με το πλύσιμο στο πλυντήριο. Οι χρωστικές και τα υπόλοιπα συστατικά των καλλυντικών είναι πολύ ισχυρά, έτσι θέλουν ειδική διαχείρηση όταν βρεθούν άθελα σου πάνω στα ρούχα.

Ανάλογα το ρούχο πρέπει να διαλέξεις και διαφορετικό τρόπο για να αντιμετωπίσεις έναν λεκέ από μέικαπ. Είναι κρίμα να καταστρέψουμε ένα ρούχο στη προσπάθεια μας να βγάλουμε έναν λεκέ. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές για το πως θα αφαιρέσεις αποτελεσματικά έναν τόσο δύσκολο λεκέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε υγρό ντεμακιγιάζ ή μαντηλάκια!

μαντηλάκια καθαρισμού

Η δουλειά του υγρού ντεμακιγιάζ είναι να ξεβάφει το μέικαπ. Το ίδιο και τα μαντηλάκια. Ακόμα και στο ύφασμα μπορούν να είναι αποτελεσματικά καθώς περιέχουν τα συστατικά που εξουδετερώνουν το μακιγιάζ. Ωστόσο δώσε προσοχή στο εξής: όσον αφορά το υγρό ντεμακιγιάζ μην χρησιμοποιήσεις προϊόν με βάση το λάδι γιατί μπορεί να φύγει το μακιγιάζ αλλά μετα θα αφήσει λαδιά! Αντίθετα ή χρησιμοποίησε ένα ντεμακιγιάζ με βάση το νερό ή γενικότερα φυσικά συστατικά, ή απλά πάρε μερικά μαντηλάκια.

Χρησιμοποίησε πιστολάκι μαλλιών αν πέσει πούδρα στα ρούχα!

κοπέλα κρατάει πιστολάκι μαλλιών

Αρκετά makeup βρίσκονται σε μορφή πούδρας. Εάν λοιπόν τύχει να πέσει πούδρα πάνω στα ρούχα σου τότε μη πανικοβληθείς. Είναι πολύ απλό το να την διώξεις χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι. Εναλλακτικά μπορείς να φυσήξεις τη πούδρα και με το στόμα σου, απλώς το πιστολάκι είναι πιο ασφαλής επιλογή γιατί ο αέρας είναι πιο δυνατός και θα διώξει τη πούδρα χωρίς να μεταφερθεί στο υπόλοιπο ρούχο!

Απλοί αλλά αποτελεσματικοί τρόποι !

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram