Έτσι θα αφαιρέσεις τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σου

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2021

Κάθε μήνα πολλές γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους και είμαι σίγουρη ότι πολλές ταλαιπωρούνται με την βαφή που μένει στο δέρμα τους μετά το βάψιμο

Παρακάτω θα δείς 5 τρόπους που μπορείς να αφαιρέσεις την βαφή από το δέρμα σου πολύ εύκολα.
Κάποιους μπορεί να τους ξέρεις αλλά είμαι σίγουρη ότι άλλους δεν σου πέρναγαν καν από το μυαλό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Σαπούνι και νερό

Εάν αρχίσεις να σκουπίζεις καλά τη βαφή τοπικά με νερό και σαπούνι πριν στεγνώσει αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να την αφαιρέσεις αποτελεσματικά από το δέρμα σου. 

2) Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καθαριστικό που μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση λεκέδων από το δέρμα σoυ. Αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τις γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Ρίξε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου σε ένα βαμβάκι και τρίψε το απαλά τον λεκέ από τη βαφή. 

3) Οδοντόπαστα

Ναι, καλά διάβασες. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε μια μπατονέτα ή στο δάχτυλό σου. Κάνε απαλό μασάζ τοπικά στον λεκέ.  Αφήσέ την να δράσει για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε και τρίψε με ζεστό νερό.

4) Οινόπνευμα

Ρίξε μια γενναία ποσότητα σε ένα βαμβάκι και τρίψε καλά τον λεκέ μέχρι να φύγει. Εάν επιμένει δοκίμασε αργότερα με νερό και σαπούνι.

5) Γάλα

Βάλε σε ένα μπολ λίγο γάλα και βούτηξε εκεί μέσα ένα κομμάτι βαμβάκι. Μόνο το αγελαδινό γάλα «λειτουργεί» σε αυτήν την περίπτωση. Με απαλές κινήσεις τρίψε τους λεκέδες γύρω από τα μαλλιά σου και θα δεις πως σιγά-σιγά θα φύγουν. Έπειτα, πλύνε την περιοχή καλά με νερό, ώστε να φύγουν τα υπολείμματα γάλακτος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram