"Έσπασε" στον αέρα του Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσιεύθηκε 11 Οκτωβρίου, 2022

Εκτός εαυτού βγήκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση και λίγο πριν αλλάξουν θέμα, ο δημοσιογράφος "έσπασε" και ξέσπασε σε κλάματα, αφού οι λεπτομέρειες για τα όσα ζούσε η ανήλικη είναι σοκαριστικά.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε κλαίγοντας.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!», φώναζε στο πλατό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram