Έρχεται το iphone 13!

Δημοσιεύθηκε 19 Αυγούστου, 2021

Η Apple θα λανσάρει τα iPhone 13 την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα υπάρχει και η επιλογή για 1TB αποθηκευτικού χώρου για τα Pro μοντέλα σύμφωνα με νεότερο αναφορά του αναλυτή της Wedbush Daniel Ives που έχει πηγές βαθιά μέσα στην παραγωγική αλυσίδα της Apple.

“Η πρόσφατες αναφορές μας από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνουν μια παραγωγή μεταξύ στις 130 με 150 εκατομμύρια συσκευές. Το iPhone 13 λαμβάνει αυτή την στιγμή το 35-45% αυτών δείχνοντας πως φέτος θα έχουμε επιστροφή στην κανονικότητα για το λανσάρισμα της νέας αυτής σειράς της Apple. Σε ότι αφορά τον χρόνο πιστεύουμε πως η νέα iPhone 13 σειρά θα έρθει την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη εβδομάδα και TrendForce ανέφερε την πεποίθηση της πως η Apple θα λανσάρει τα iPhone 13 τον Σεπτέμβριο.

Η Apple φημολογείται πως για τα iPhone 13 Pro έχει ετοιμάσει χαρακτηριστικά στον τομέα της κάμερας που θα ενθουσιάσουν τους επαγγελματίες χρήστες στον χώρο αυτό όπως Portrait Mode στην λήψη βίντεο και ProRes video codec.

Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως όλα τα iPhone 13 μοντέλα από το iPhone 13 mini στο iPhone 13 Pro Max φέτος θα έρθουν με LiDAR αισθητήρες για βελτιωμένες AR εμπειρίες και καλύτερη εστίαση σε λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram