Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στην Εύβοια!

Δημοσιεύθηκε 12 Οκτωβρίου, 2021

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει πλήξει αρκετές περιοχές της Ελλάδας και πολύ, δε, περισσότερο περιοχές της Βορείου Ευβοίας. Μέσα από την έγκυρη πηγή του Adventure Evia, πληροφορούμαστε για την επικείμενη σφοδρή κακοκαιρία των επόμενων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, με διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα κυλήσει και η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας με πιο έντονο όμως το κύμα κακοκαιρίας που φαίνεται από Τετάρτη βράδυ και μετά… Εν αναμονή του νέου ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού που θα μας απασχολήσει από Πέμπτη και μετά βάζοντας στο κόκκινο πολλές περιοχές σε ότι αφορά τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι στο μυαλό μας ανεξάρτητα από το αν σχηματιστεί Μεσογειακός κυκλώνας ή όχι είναι ότι έρχεται μια ιδιαίτερα σφοδρή κακοκαιρία που σε πολλές περιοχές θα δώσει ιδιαίτερα μεγάλα ύψη βροχής ικανά να προκαλέσουν καταστροφές και πολλά προβλήματα. Είμαστε σε μία εποχή όπου οι θάλασσές μας έχουν συσσωρεύσει μεγάλα ποσά θερμότητας τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν μεγάλη ένταση στα καιρικά φαινόμενα. Είναι δύσκολο να δώσουμε με ακρίβεια περιοχές που θα πληγούν ή όχι μιας και μικρές μεταβολές στη θέση του συστήματος κακοκαιρίας μπορεί να μεταβάλλουν τις περιοχές επικινδυνότητας. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες να έχουμε μια εικόνα για την τροχιά της κακοκαιρίας χωρίς όμως αυτό να είναι και απόλυτο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και μένουμε διαρκώς ενημερωμένοι χωρίς πανικό!!!

Να δούμε αν θα καταφέρει τελικά αυτό το βαρομετρικό χαμηλό να αποκτήσει τροπικά χαρακτηριστικά σχηματίζοντας Μεσογειακό κυκλώνα.

Πηγή πληροφοριών : adventure Evia

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram