Έρχεται στην Ελλάδα για να τινάξει τον ανταγωνισμό με Zara, Bershka και τα H&M

Δημοσιεύθηκε 22 Αυγούστου, 2021

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ελλάδα καθώς φθηνές αλυσίδες προϊόντων στην Ελλάδα θα αποκτήσουν ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, τα Primark θα δημιουργήσουν ανταγωνισμό σε αλυσίδες όπως τα ZaraBershka και τα H&M.

Οι χρυσές δουλειές που έχουν κάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα προηγούμενα χρόνια θα επεκταθούν και στην Ελλάδα. Η εν λόγω αλυσίδα καταστημάτων πουλάει από βρεφικά και παιδικά είδη, γυναικεία και ανδρικά είδη ένδυσης και υπόδησης, καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, ακόμη και κάποια γλυκά σνακ σε πολύ χαμηλές τιμές, κάτω του κόστους σε αρκετές περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Primark έχει εκφράσει εδώ και περισσότερους από έξι μήνες το ενδιαφέρον της να χτίσει ένα τεραστίων διαστάσεων κατάστημα (οι φήμες λένε πως ζήτησε χώρο πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα!) στο Ελληνικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο βρετανικός κολοσσός επιθυμεί να κάνει δικό του ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί εκεί ή στον περιβάλλοντα χώρο, σε αυτό που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Αντε κορίτσια μου, ετοιμαστείτε για ψώνια 💙

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram