Έξαλλη η Soula Glamorous με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουαρίου, 2023

Προσωρινή παύση έβαλε η Soula Glamorous στην κόντρα που ξεκίνησε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την είσοδο της δεύτερης στο Survivor All Star, η γνωστή influencer όμως ξεκίνησε μία νέα με ένα άλλο πρόσωπο που μάθαμε από ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την οποία «έκραξε» σε insta story της η γνωστή περσόνα με τον λόγο να φαντάζει ήσσονος σημασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή μία youtuber που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τη λέξη-σήμα κατατεθέν της Soulas Glamorous, τη λέξη «κολλητή», η instragrammer θύμισε ότι η «γκόμενα του Μάστορα» χρησιμοποιούσε επίσης μετά από την ίδια τη λέξη αυτή χωρίς να είναι η ορίτζιναλ, όπως ισχυρίστηκε, κολλητή.

«Το δικαστήριο έλαβε τέλος μέχρι στιγμής. Θα επανέρθω για τη Youtuber που σε τρία σερί βίντεο της λέει κολλητές και κολλητές. ΕΛΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ», έγραψε η Soula φωτογραφίζοντας την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

dailymedia com gr 21022023 172818 768x1356 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram