Έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2021

Λίγο έχει μείνει μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της σειράς «And Just Like That». Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της, η Sarah Jessica Parker και το girl squad που έχει αφήσει ιστορία στην τηλεόραση, επιστρέφει τον ερχόμενο Δεκέμβριο με πολλά ερωτηματικά να περιμένουν απάντηση στο μυαλό των θεατών.

Ένα από αυτά αφορά στον τρόπο με τον οποίο η παραγωγή θα χειριστεί το θέμα της Samantha Jones, αφού η Kim Cattrall έχει καταστήσει σαφές ότι δε θέλει να επιστρέψει. Ένα δεύτερο είναι το πρόσωπο που αφορά η κηδεία στην οποία δείχνει το φωτογραφικό υλικό ότι παρευρίσκονται τα κορίτσια. Μέσα σε όλα τα σεναριακά, φαίνεται να βρίσκεται και το ότι οι πρωταγωνίστριες μεγάλωσαν και το κατά πόσο είναι σοφή κίνηση να επιστρέψουν εφόσον ισχύει αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Sarah Jessica Parker, η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με στυλάτες και δημιουργικές εμφανίσεις σε καθημερινό επίπεδο και που έχει αποτελέσει ίνδαλμα για πολλές γυναίκες που φαντάζονται τον εαυτό τους στη θέση της, έδωσε συνέντευξη στη Vogue και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Υπάρχει τόσος μισογυνισμός για εμάς που δε θα συνέβαινε ποτέ για έναν άντρα. Γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά. Έχει γκριζαρισμένα μαλλιά; Κάθομαι με τον Andy Cohen και όλο του το κεφάλι έχει γκριζαρισμένα μαλλιά, και είναι φανταστικός. Γιατί είναι αποδεκτό για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω!»

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τα social media. Που τους επιτίθενται και που ορίζουν τα δικά τους πρότυπα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν τι θέλουν. Τη μία σχολιάζουν τις πολλές ρυτίδες του χρόνου, την άλλη ότι δεν έχει πολλές ρυτίδες, άρα έκανε πλαστική.

«Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. ‘Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες’. Είναι σαν οι άνθρωποι να μη θέλουν να είμαστε καλά με αυτό που είμαστε, σαν να απολαμβάνουν το να πονάμε με το ποιοι είμαστε, το αν επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειοι ή αν κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω πώς δείχνω. Δεν έχω επιλογή. Τι θα κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram