Έξαλλη η Καινούργιου με την Ελευθερίου: «Κατίνα, ανήθικη και τραγική»

Δημοσιεύθηκε 6 Μαρτίου, 2023

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα»!

Και υπογράμμισε: «Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram