Έξαλλη η Καινούργιου: «Δεν σέβεσαι εμένα τώρα. Κακώς το επανέλαβες στη δική μου εκπομπή»

Δημοσιεύθηκε 26 Απριλίου, 2023

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό ok σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μια ατάκα που ειπώθηκε όμως στον αέρα από τον Γιάννη Πουλόπουλο έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη στη Βάσω Λασκαράκη και θα το κάνω καθυστερημένα. Μόλις είχε χωρίσει μου είχε δώσει μια συνέντευξη και την είχαμε προβάλει τότε στους Κου Κου. Τότε είχε ακουστεί μια ατάκα ότι η Βάσω Λασκαράκη είναι « Κεντέρης των σχέσεων». Δεν το είχα πει αλλά η Βάσω στενοχωρήθηκε και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Η Μαριλού Ρεπαπή το είχε πει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά με έντονο ύφος:

«Δύο λεπτά Γιάννη μου τώρα. Γιατί να ζητήσεις συγνώμη; Αρχικά δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνεται αυτή η ατάκα στη δικιά μου εκπομπή. Δεν σέβεσαι εμένα τώρα. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικό για μια γυναίκα.

Να πας σε μια εκπομπή που είναι 100 χρόνια πριν και το έχει πει κάποιος άλλος σε ένα πάνελ, στη δικιά μου εκπομπή δεν θα άφηνα κανέναν να πει κάτι τέτοιο για μια γυναίκα που είναι κυρία και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Κακώς το επανέλαβες στη δική μου εκπομπή, είναι χειρότερο και σε μια εκπομπή που παρουσιάζω εγώ».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram