Έξαλλη η Βρισηίδα με την Ελευθερίου: Μόλις τελειώσουν μαζί σου, θα σε πετάξουν ξανά

Δημοσιεύθηκε 8 Μαρτίου, 2023

H Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου να τα χώνει στον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ξέσπασε στο Instagram κατά της παίκτριας του ριάλιτι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω-κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Απείλησε ότι, αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο. Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι… Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, δειλός και ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά επάνω σε έναν άνθρωπο»!

Και η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε μέσω των instastories:

«Τα μηνύματα μου τις τελευταίες δύο μέρες. Λυπάμαι που ήμουν δίπλα σου όταν έκλαιγες για τον Μάριο. Λυπάμαι που ο Σπύρος ήρθε να σου συμπαρασταθεί όταν μπήκες και σε είδε χάλια ψυχολογικά, αλλά βλέπεις έτσι είμαστε εμείς…

vrisida 1

Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε έτσι έναν άνθρωπο. Δεν πειράζει, karma is a bitch που έλεγα και πέρσι. Όταν σε έχει εκθέσει ένας Μάριος, μόνο ο Σπύρος σε υπερασπίστηκε. Λυπάμαι που έμπλεξες στην κλίκα της συμφοράς που σε χρησιμοποιούν για να σπάσουν την παρέα και το κατάφεραν… Μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν ξανά»

vrisida 2
vrisida 3

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram