Έντυπη εφημερίδα για την τέχνη Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουνίου, 2021

Θα κυκλοφορεί από την 1η Ιουνίου σε έντυπη διμηνιαία έκδοση και εστιάζει στη δημιουργική ενέργεια της Αθήνας, που εξελίσσεται σε πόλο έλξης για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτισμού

Μία από τις πλέον έγκριτες πηγές ενημέρωσης για τον πολιτισμό και την αγορά της τέχνης παγκοσμίως, η εφημερίδα The Art Newspaper, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου. Ως μέλος του διεθνούς δικτύου η The Art Newsparer Greece θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε έντυπη διμηνιαία έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με χαρά καλωσορίζουμε το THE ART NEWSPAPER GREECE στην οικογένεια των εφημερίδων μας και στο ασυναγώνιστο διεθνές δίκτυο εκδοτών και συντακτών μας, που καλύπτουν όλες τις νέες εξελίξεις και ζητήματα πάνω στην τέχνη. Η Ελλάδα έχει εξαιρετικά πλούσια πολιτιστική και αρχαιολογική κληρονομιά, καθώς και ένα σημαντικό δίκτυο μουσείων, γκαλερί, καλλιτεχνών και συλλεκτών τέχνης. Το THE ART NEWSPAPER GREECE θα φέρει στο ελληνικό κοινό έγκυρη και εξειδικευμένη κάλυψη, καθώς και σε βάθος ανάλυση για τα μουσεία, την κληρονομιά, την αρχαιολογία και την αγορά της τέχνης στη χώρα, ενώ θα εμπλουτίσει και την κάλυψη του δικτύου μας για την Ελλάδα», αναφέρει η Alison Cole, Editor in Chief του The Art Newspaper International.       


Με έμφαση στις εικαστικές τέχνες, την αρχαιολογία, την αγορά της τέχνης και την αρχιτεκτονική, το The Art Newspaper Greece  παρακολουθεί και καταγράφει σε βάθος τις νέες τάσεις και εξελίξεις από τον χώρο της τέχνης στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως και συνομιλεί με τους σημαντικότερους ανθρώπους του πολιτισμού. Η εφημερίδα επίσης φιλοξενεί το podcast «Art Matters», μία διαδικτυακή σειρά εκπομπών λόγου για καίρια θέματα του πολιτισμού.

Το The Art Newspaper International Edition έχει γραφεία στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη. Την ασυναγώνιστη κάλυψη ειδήσεων και εκδηλώσεών της εφημερίδας, τροφοδοτεί ένα δίκτυο θυγατρικών εκδόσεων, με περισσότερους από 50 ανταποκριτές που εργάζονται σε πάνω από 30 χώρες και γραφεία σύνταξης στο Παρίσι, την Μόσχα και την Σαγκάη. Το 2014, η Inna Bazhenova έγινε ιδιοκτήτης του The Art Newspaper International Edition και του εξουσιοδοτημένου δικτύου στην Κίνα, την Ελλάδα, την Γαλλία και την Ρωσία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram