Ένα 10′ workout που θα σε απαλλάξει από τις «λαβές του έρωτα»

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2022

Οι λαβές του έρωτα, ή αυτό που η Ashley Graham αποκαλεί «side butt», είναι κάτι από το οποίο είναι δύσκολο να απαλλαγούμε. Γιατί; Δεδομένου ότι το λίπος κάθεται στο πλάι της κοιλιακής περιοχής, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια τυπική προπόνηση κοιλιακών θα το εξαφανίσει. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Οι λαβές του έρωτα βρίσκονται πάνω από τους λοξούς, οι οποίοι είναι μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα κοιλιακών μυών και για να δουλέψεις αυτήν την περιοχή πρέπει να στοχεύσεις με ακρίβεια. Τούτου λεχθέντος, είναι μύθος ότι μπορείς να εντοπίσεις τη μείωση της απώλειας λίπους. Ναι, μπορείς να γυμνάσεις τους λοξούς σου για να μεγιστοποιήσετε την τόνωση, αλλά το λίπος χάνεται μέσω της άσκησης και της διατροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλα αυτά ενθουσιαστήκαμε όταν ανακαλύψαμε αυτό το workout της Maddie Lymburner, κατά κόσμον, MadFit, της αγαπημένης μας fitness blogger από τον Καναδά. Μέσα σε μόλις 10 λεπτά μάς δείχνει τον τρόπο να γυμνάσουμε τους κοιλιακούς μας και τις λαβές του έρωτα, δύο προβληματικές περιοχές για πολλούς ανθρώπους, ακόμα και για εκείνους που δεν επιθυμούν την απώλεια βάρους. Και το σημαντικότερο, χωρίς καθόλου εξοπλισμό!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram