Ένα «κρυμμένο κόλπο» για να βρίσκεις περισσότερες σειρές και ταινίες στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκεμβρίου, 2022

Ο χειμώνας είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως είναι η ώρα να λιώσουμε λίγο (έως πολύ) στο Netflix, με ενδιαφέρουσες σειρές και ταινίες, οι οποίες θα μας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Και τις χριστουγεννιάτικες νύχτες φυσικά, που το τζάκι θα καίει παρέα με το pc στο πλάι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και ναι όλα καλά μέχρι εδώ, όμως όταν έχεις ήδη δει αρκετό Netflix, πώς μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερο περιεχόμενο το οποίο θα σου αρέσει; Πέρα λοιπόν από όλα αυτά που σου προτείνει η πλατφόρμα στην αρχική σελίδα, με βάση τις προτιμήσεις σου, μπορείς να βρεις και άλλο περιεχόμενο. Μπορείς δηλαδή να αναζητήσεις ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές που σου αρέσουν, πέρα από τις προτεινόμενες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πως μπορεί να γίνει αυτό ;

Για κάθε κατηγορία ταινιών στο Netflix, υπάρχει και ένας αντίστοιχος κωδικός: Για παράδειγμα, στις ρομαντικές ταινίες αντιστοιχεί ο κωδικός το 11140. Για αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες αντιστοιχεί ο κωδικός 107985. Αρκεί να πατήσεις http://www.netflix.com/browse/genre/ΧΧΧ και αντί των "ΧΧΧ", να βάλεις τον αντίστοιχο κωδικό για την κατηγορία ταινιών που ψάχνεις.

Για ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, πατάς τον κωδικό 1394527Ενώ στην κατηγορία Christmas Children & Family Films, ανήκει ο κωδικός 1474017.

Action & Adventure: 1365

Comedies: 6548

Crime Documentaries: 9875

Για να βρεις ακόμη περισσότερους κωδικούς αναζήτησης στο Netflix, μπορείς να μπεις στο popculture.com

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram