Ένα βιβλίο υπόσχεται να κάνει τον κόσμο καλύτερο

Δημοσιεύθηκε 1 Οκτωβρίου, 2021

Να κάνει τον κόσμο πιο όμορφο ονειρεύεται η Sonia Sotomayor και θα προσπαθήσει να το πετύχει μέσα από τη νέα συγγραφική της προσπάθεια.

Η Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και συγγραφέας ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο τον Ιανουάριο του 2022 και να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις ζωές τους καλύτερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βιβλίο της Sotomayor με τίτλο «Just Help! How to build a better world» (aka Απλά βοήθησε! Πώς να χτίσεις έναν καλύτερο κόσμο) είναι εμπνευσμένο από το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει την οικογένεια της συγγραφέως.

Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 25 Ιανουαρίου 2022 και σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, Philomel Books της Penguin Books, πρόκειται να «ταξιδέψει» τους αναγνώστες σε μια γειτονιά που όλοι συνεισφέρουν ώστε να γίνει καλύτερος ο κόσμος, αλλά και οι ζωές όλων. Τι υπέροχο, συμφωνείς;

Πραγματικά, θα ήταν τέλειο να ζούσαμε όλοι σε κοινωνίες όπου ο ένας κοιτά να βοηθήσει τον άλλον, να κάνει την καθημερινότητά του καλύτερη. Θα ήταν ευεργετικό και για την ψυχολογία όλων να μην προσπαθούμε να βλάψουμε κανέναν. Απλά να κάνουμε τον κόσμο τον δικό μας και των συνανθρώπων μας καλύτερο και όμορφο.

«Πιστεύω ότι τα παιδιά, με την ενέργεια, την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα, έχουν τη δύναμη να διορθώσουν πολλά προβλήματα, τα οποία εμείς οι ενήλικες αφήνουμε», έχει δηλώσει η Sotomayor.

«Ελπίζω το βιβλίο μου, με τις όμορφες εικονογραφήσεις της Angela Dominguez, να ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για να βοηθήσουν το ένα το άλλο και να ξεκινήσουν να αλλάζουν την κοινότητα στην οποία ζουν», έχει πει η συγγραφέας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram