Έλλη Τρίγγου: Η συλλογή των εκκεντρικών παπουτσιών της θα σε ξετρελάνει!

Δημοσιεύθηκε 28 Οκτωβρίου, 2022

Η Έλλη Τρίγγου είναι ένα κορίτσι που από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε λίγο καλύτερα μέσα από την τηλεόραση, μας έκανε να την λατρέψουμε.

Ταλαντούχα, ισορροπημένη, ήρεμη πολύ στο λόγο της, καθηλωτική στις ερμηνείες αλλά έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω να την αγαπάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλλη Τρίγγου ξεχωρίζει ακόμη και για το ιδιαίτερο στιλ της. Δεν θα τη δεις ποτέ με ένα απλό σύνολο ή με ένα απλό φόρεμα ή ακόμη με ένα απλό jacket.

Αυτό που θα επιλέξει να φορέσει έχει πάντα κάτι το εκκεντρικό και φυσικά συνάδει απόλυτα με την προσωπικότητά της. Αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας δείξουμε την υπέροχη συλλογή των εκκεντρικών παπουτσιών της με το κόκκινο χρώμα να είναι η νούμερο ένα επιλογή της.

Ποτέ δεν θα φορέσει γόβα στιλέτο, αντιθέτως να πάει σε πιο safe επιλογή, όμως το κοντό και τετράγωνο τακούνι.

Ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της σε κάποια θεατρική πρεμιέρα η Έλλη Τρίγγου θα κάνει τη διαφορά με το στιλ της.

Γιατί πάντα επιλέγει σύνολα με σχέδια boho που τόσο αγαπά και θα το ισορροπήσει με ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν έχεις ξαναδεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram