Έκπληξη! Έγκυος η Αμαρυλλίς

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2021

Μια είδηση που δεν γνωρίζαμε για την Αμαρυλλίς.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνάει η Αμαρυλλίς, μιας και σύμφωνα με την "On Time” διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα. Η ίδια έχει καιρό να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ άτομα από το στενό της περιβάλλον υποστήριξαν στην εφημερίδα πως "είναι ένα κορίτσι πολύ ευτυχισμένο”.

Αν και μετράει πάρα πολλά χρόνια η σχέση τους, οι δυο τους προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια η Αμαρυλλίς τηρεί σιγήν ιχθύος και έτσι θα συνεχίσει αφού σε παλαιότερη συνέντευξη της το 2011 είχε πει ότι: "Δεν θα επιδίωκα να προβάλλω την εγκυμοσύνη μου και δεν θέλω να πιστέψω ότι μια γυναίκα μπορεί να πουλάει αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να συμβαίνει στην κάθε περίπτωση, αλλά γενικότερα όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο κάποια πράγμα δεν μπορεί να αποφύγεις”

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram