Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα: Με φουσκωμένη κοιλιά δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία

Δημοσιεύθηκε 13 Νοεμβρίου, 2022

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον Χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media γεγονός που φούντωνε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές. Όλο αυτό το διάστημα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της.

Εκτός από την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φουρέιρα είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά, με τα τραγούδια από τον πολυπλατινένιο δίσκο «Poli-Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, να γίνονται όλα no1, με πιο πρόσφατο το «El Telephone Remix».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram