Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με την Σκορδά

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2021

Τα πράγματα στη θέση τους, θέλησε να βάλει η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής της το οποίο και δεν επιβεβαιώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, στο Πρωινό είχαν παρουσιαστεί όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν το κάνω συχνά, απλώς το κάνω όταν αισθάνομαι ότι πρέπει. Αισθάνθηκα λοιπόν χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και για αυτόν τον λόγο πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις»..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Είχαμε λοιπόν βγει την Πέμπτη στην εκπομπή και είχαμε πει πως ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε, ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ πριν κοιμηθούμε ή όλο το διάστημα, για το πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Καταλαβαίνετε ότι δεν το είχαμε άγχος ή ότι δεν τρελαθήκαμε και βγήκαμε ξαφνικά να το πούμε το πρωί της Πέμπτης»!

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη προβλήθηκαν χθες, Δευτέρα στο Ευτυχείτε και η ηθοποιός διέψευσε ότι παντρεύτηκε όπως είχε ειπωθεί στο Open και η Σκορδά θέλησε σήμερα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η δε Κατερίνα Καινούργιου επειδή οι δηλώσεις της τηλεοπτικής Δρόσως προβλήθηκαν στην εκπομπή της, είπε μεταξύ άλλων: «Γενικότερα κάνουμε ρεπορτάζ… έχουμε αξιόλογους συναδέρφους, όπως και όλες οι εκπομπές και κάνουν ρεπορτάζ. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε εμένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους… και το σωστό είναι να βγαίνεις να ζητάς συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς ή να πάρεις προσωπικά τηλέφωνο… από εκεί και πέρα έχει συμβεί σε όλους. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα…»!

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Τώρα συγκινούμε! Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι».

«Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι…»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram