Άννα Κορακάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου 

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2023

Η Άννα Κορακάκη δέχθηκε πρόταση γάμου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και δημοσίευσε στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου και σήμερα, 2 Γενάρη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό!

Η Ολυμπιονίκης αργά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τη στιγμή της πρότασης γάμου ενώ μας έδειξε και το υπέροχο μονόπετρό της.
«Ν Α Ι 💍 2023 φορές και άλλες τόσες! 🤍🍾

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μακράν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της προσωπικής μου ζωής, η πιο συναρπαστική και η πιο απρόβλεπτη. Ελπίζω πραγματικά, όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έφερε, να είναι, να είναι έτσι και όλη η χρονιά για όλο τον κόσμο. Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό εδώ πέρα, ήταν συνεννοημένοι, ας πούμε, οι φίλοι και όλοι εδώ κι έτσι έγινε, ναι.

Ήταν αναπάντεχο και το timing με εξέπληξε. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», είπε η Άννα Κορακάκη στο Θάνο Βάγιο και στο Πρωινό!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram